ASHIHARA KARATE - FREDERIKSBERG

 

Voksenhold

Alle voksne kan træne på de samme hold, dvs. mandag-torsdag aften. Desuden kan teenagerne og juniorer med blåt bælte og opefter træne med onsdag aften.

Der trænes stående og gående basis, kataer, kombinationer, pude-og konditionstræning, sabaki, one-way attack og kumite (kamp).

Der er træning hele året rundt med undtagelse af sommerferieperioden (juli og frem til midt i august) og højtider. Læs mere om træningstider her.

pil HOLDBESKRIVELSER

Mandag:
 Begyndertræning; fra hvidt til og med 7. kyu (blåt bælte), men alle der vil top-tunes er velkomne, ved Steffan Weber Nielsen og Michal Herluf-Staack.

Tirsdag: Sabaki, cardio og teknik.

Onsdag:
 Begyndertræning; fra hvidt til og med 7. kyu (blåt bælte), men alle der vil top-tunes er velkomne, ved Valdemar Thjellesen.

Onsdag: Gulvkamp og submissionfighting med nik til både MMA og Jiu-Jitsu; for alle bæltegrader, ved Flemming Larsen (2. dan i Jiu Jitsu).

Torsdag: Teknisk træning, ved Shihan-Dai Casper.

Lørdag: Klassisk Ashihara lørdagstræning med sabaki, frikamp og PowerWeekendEnergi; for 10.kyu (rødt bælte) og op, ved Shihan-Dai Casper.

Instruktørerne tilbyder træningssessioner, der breder sig over alle aspekter af Ashihara Karate og mere til; så kom glad, tændt og bliv begavet!

Find instruktørerne her

KALENDER