ASHIHARA KARATE - FREDERIKSBERG

KLUBBENS ÅND

Filosofien bag Ashihara Karate er, at det skal kunne trænes af stort set alle mennesker, der har lyst til det, og træningen skal foregå på en måde, så man ikke kommer til skade, men kan fortsætte med at træne længe. Denne filosofi forsøger vi i det daglige at leve op til både under træningen men også udenfor træningen. Ashihara Karate er sport, der både styrker kroppen og den mentale styrke. Samtidig skal det være så effektivt, at det reelt ville kunne bruges til selvforsvar. Det skal dog understreges, at det der læres i klubben kun må bruges i helt særlige livstruende situationer. Klubben accepterer ikke, at klubmedlemmer bruger teknikker, der trænes i klubben hverken på gaden eller i skolegården.

pil SOCIALT LIV I KLUBBEN
Ud over seriøs karate-træning, er der i Ashihara Karate Frederiksberg tradition for, at det sociale liv prioriteres højt. I praksis kommer det til udtryk i, at vi afholder en weekend-lejr hvert år med masser af træning i det grønne og hygge. Endvidere holder vi fester ofte efter gradueringer, så både de graduerede og klubbens andre medlemmer har mulighed for at vende dagens begivenheder over en øl.

Jul og påske bliver selvfølgelig også brugt som undskyldninger for at have det sjovt med hinanden, og mangler der en anledning, så afholder vi bare nogle flere julefrokoster...
Det sociale liv i klubben skabes af de enkelte medlemmer, og det er helt givet, at det smitter positivt af på den daglige træning i klubben.

the_funky_sabaki_ashiharas

pil NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores elektroniske nyhedsbrev og følg med i, hvad der sker i klubben.