ASHIHARA KARATE - FREDERIKSBERG

 

UNGDOMSAFDELINGENS HISTORIE

Selve ideen med at starte et børnehold opstod i 1996 da Sempai Bernhard gik og malede og satte klubbens café i stand. Tilfældigvis, i de dage, valgte flere forældre at ringe og spørge om "vi havde et børnehold", og til at begynde med kunne Bernhard kun svare at " det havde vi desværre ikke".

Men Sempai Bernhard var ikke sen til at erkende
at det jo i virkeligheden var en gave at få de telefonopringninger. I samråd med Sensei Casper tog han derfor initiativ til, at der oprettedes en database med telefonnumre. Så snart der var mulighed for at samle 10 interesserede børn, ringede Sempai Bernhard tilbage til forældrene, og Ashihara Karate Frederiksberg kunne starte det første børnehold op i klubbens historie.

Siden da har det været en succes
Juniorholdet blev oprettet som selvstændigt hold i løbet af år 2000, som en naturlig følge af udviklingen på børneholdet. Vi opererer nu med en ungdomsafdeling bestående af børn fra 6 år og juniorer op til 16 år, der tæller i alt godt 70 elever, og 10 tilknyttede instruktører.

Medio 2002 skete det fantastiske
at nogle af de børn startede på det første børnehold og sidenhen var blevet en del af juniorholdet, nu var blevet klar til at deltage i træningen på voksenholdet. Det er et stort skridt for den enkelte elev, at skifte til voksenholdet. Men for de enkelte juniorer var det et skridt de havde set frem til og glædet sig til. I dag har vi flere instruktører i klubben, der selv er startet som børn i klubben. Så for klubben som helhed er det et synligt bevis på, at de visioner der skabtes engang i 1996 nu for alvor er blevet realiseret.

KALENDER