ASHIHARA KARATE - FREDERIKSBERG

 

KARATE FOR BØRN & UNGE

I Ashihara Karate Frederiksberg har vi siden 1997 fået større og større succes med at træne børn og juniorer. Vi har i dag et erfarent instruktørteam, der sørger for et kompetent og kontinuerligt træningsforløb med både små og store børn, og der er så meget interesse for at komme til at træne i vores klub, at vi bliver nødt til at gøre brug af ventelister til børne- og juniorholdene.

pil Succesoplevelser
For os er det vigtigt at give børnene nogle gode oplevelser. Derfor tager træningen så vidt muligt udgangspunkt i hensynet til det enkelte barn, både hvad angår modenhed og fysisk udvikling. Vi er overbeviste om, at vi på denne måde skaber de bedste rammer for den enkelte - instruktør som elev - og for Ashihara Karate Frederiksberg som helhed.

pil Respekt og kammeratskab
er vigtige elementer i børne-og juniorholdstræningen. Derfor lægger vi vægt på at videregive den positive ånd, vi har i Ashihara Karate Frederiksberg, til de nye piger og drenge. Målet er at få nogle glade, selvtillidsfulde medlemmer, der bliver dygtige til karate og har lyst til at bidrage til klubben på længere sigt.

Læs mere om medlemskab og kontingent for børn og juniorer her

KALENDER